torstai 28. helmikuuta 2013

Memories never die.

Me pari päivää sitten katottiin Emman kanssa üks video jonka ollaan tehty perheen kanssa 2003 kesällä kun olin varmaan 4 - 5 vuotias. Mä olin siinä niin ihanan pieni ja aina mä olin tekemässä jotain hullua.. Ihan perus minä! Mutta sitä oli niin ihanaa kattoo ku tuli mieleen kaikkia ihania muistoja :)
Tiistaina äiti ja iskä olivat Tartossa he toivat meille uuden iPad 4 ja sitten iskälle uuden puhelimen Nokia lumia 820 , sitten he toivat mulle 2 kirjaa, ku meen kesällä mopokouluun tai mikälie toi juttu onkaan ku saan sen mopokortin? Mut kumminki aloitin jo lukemaan sitä toista kirjaa!
 Keskiviikkona kun menin tallille niin hain heti Sofan ja sitten harjasin hänet ja tein nopeet alkuverkat koska halusin mennä esteitä. Kun alkuvarkka oli tehty niin aloin menemään puomeja ja pieniä esteitä. Sitten siirryin oikee kunnon esteisiin eli ennen kun aloin menemään este-rataa niin menin pari kertaa okserin ja sitten menin monta erillaista rataa ja myöhemmin menin viellä erikseen pari estettä jotka eivät oikee hyvin sujunu tunnin alussa. Mutta ei ne pienet virheet haittaa koska Sohfa on kumminki niin nuori (4 vuotias)  
Tallissa otin varusteet pois, loimi päälle ja sitten ulos! Annete ja Laura olivat kentällä ratsastamassa ja menin kattoo niitä, sitten ku he olivat ratsastaneet mentiin Lauran kanssa pelleilemään varsojen kanssa :D Sitten haettiin Mustafa ja juoksuteltiin sitä kentällä ja kuvailtiin. 
Tänään mulla on ollu vähä kipee olo... Päivällä olin kuvaamassa ja äsken kävin äidin kanssa kaupoissa ja löysinkin pari juttua täydentämään mun vaatekaappia mutta lauantaina mennään Tarttoon niin sitten tulee oikee kunnon ostorseissu!
Ja teitä on jo 40 kiitoskiitos! (L) 
ostokset


-anzu-

2 kommenttia: