sunnuntai 25. toukokuuta 2014

♥ Last Day ♥

Hassua kuinka Ellasta saattoi tulla minulle niin tärkeä osa elämää! Syksyllä 2013 sain viestin Ellan omistajalta, että haluaisinko hevosta ylläpitoon. Tottakai innostuin siitä ideasta, sillä olin jo jonkin aikaa etsinyt hevosta. Eka kerta kun lähin tallille kokeilee ratsastaa Ellalla niin mua jännitti ihan kamalasti.. Varmaan se kun Ellan omistaja oli paikanpäällä katsomassa niin mua pelotti jos jotain meneekin huonosti! Mutta turhaa se jännitys oli, kun pääsin tuon hepan kyytiin niin se tunne oli aivan mahtava, Ella oli aivan täydellinen hevonen, justiin se mulle sopiva!  

Tottakai suostuin heti ottamaan Ellan ylläpitoon! Ja siitä meidän yhteinen seikkailu lähti käyntiin! Vaikeuksilta ei vältytty! Välillä ei ollenkaan innostanut lähteä tallille mutta oli pakko.. ja välillä teki mieli raivostua pahemman kerran kun ei saanutkaan heppaa liikkumaan haluamalla tavalla mutta loppujen lopuksi olin silti jokaisen ratsastuksen jälkeen onnellinen! 


Luottamus on Ellan kanssa kasvanut aivan huimasti! Ihan alku aikoina mä en suoraan sanoen uskaltanut ratsastaa Ellalla täysin vapaasti ja niin, että ittekki pystyin rentoutumaan ja pysymään rauhassa.. Ella on niin yhden ihmisen hevonen, että meni monta kuukautta ennenkuin pystyin luottamaan häneen.

Nyt viimeisten viikkojen aikana tein Ellan kanssa kaikkea sellaista mitä en olisi varmasti uskaltanut Ellalla tehdä pari kuukautta sitten! Ja vasta nytten aloin ymmärtämään niitä "Ellan nappuloita" ratsastaessaan! 
Tästä postauksesta ei tullut iha sellainen "last day" postaus vaan enemmän mun ja Ellan yhdessäolon ajan postaus :D "Viimeisenä" yhteisenä päivänä ei tapahtunut mitään ihmeellistä, käytiin aamusta ilman satulaa maastoilemassa ja oli ihanaa laukkailla mehtäpolkuja pitkin, tuli myös lammessa käytyä! Ratsastelujen jälkeen ei mennyt kauaa kunnes koppi saapui pihaan, kävelytin Ellan koppiin ja annoin pusun♥ 

           Vaikka tiedän, että Ella tulee mulle varmasti syksyllä takaisin niin alkaa silti itkettää.. Jos on oikeasti kiintynyt johonkuhun niin on vaikeaa olla erossa jopa muutaman kuukauden!
Jos joku kysyy miks Ella lähti multa kesän ajaks niin syy on siinä, että olen koko kesän Virossa. Täällä on silti vielä kotini ja kesä on melkeinpä ainut kerta kun pääsen tänne, näkemään ystäviä ja sisaria.. Ja Ellan omistaja lupasi pitää Ellasta kesän ajan hyvän huolen jotta päästään syksyllä taas treenailemaan ! 
           
 Tulipa pitkä postaus ja toivottavasti ei haittaa ! Ulkoasua vaihdan tässä piakkoin mutta nimi säilyy samana ja luultavasti tiedätte syyn ;) Heppapostailut vähenee mutta on niitäkin silti tiedossa !                  Mitä vastaan tuleekaan, sua ei toista milloinkaan 

Ei etäisyys ei vuodetkaan ei mikään meitä erota

Sinussa on jotain, jota ei voi selittää.
Sinussa on jotain niin hämmentävää.
Sinussa on jotain mitä muut ei ehkä nää.
Se on jotain joka minuun iäksi jää
People say it's just a horse, but look... That horse is my best friend, my teacher, and one of the best things that ever happend to me. That horse is my life, my love and my soulmate. No matter what, it's not just a horse. That horse is part of me and made me who i am today...

♥I love you more than i did before
And if today I don't see your face 
Nothing's changed, no one can take your place♥
3 kommenttia:

  1. Ihana postaus ja niiin ihania kuvia! Ootte ihan huippupari! ♥

    VastaaPoista
  2. Neljä tyttöä, neljä tarinaa. Lifestyleä, hevostelua... Mitä vaan! Sinäkin voit olla mukana seuraamassa sitä. Uudet lukijat ovat enemmän kuin tervetulleita!

    http://neljat-kasvot.blogspot.fi

    ps. Arvonta tulossa, jossa pääpalkintona päitsisetti, satulahuopa tai otsapanta! ( mahdollisesti myös lifestyle- tyyppinen palkinto )

    VastaaPoista