tiistai 5. maaliskuuta 2013

Takaisin Suomeen

Sunnuntaina tultiin takaisin suomeen... Ihan tyhmää! Mutta oli kumminkin ihanaa olla yli pitkästä aikaa kotona ja viettää ihanasti hiihtoloma! Mut edellisessä postauksessa unohdin sanoa, että me ostettii moottorikelkka ja sille me melkein joka ilta ajeltiin! Lauantaina me oltiin Tartossa käytiin mummolassa ja kaupoissa :) 

Sunnuntaina herätys oli klo 4.00 kauheeta ! Ja kello 7.30 lähti laiva, kun oltiin laivalla me mentiin melkein heti syömään, ku siellä oli noutopöytä niin sai hakea mitä vaan ja siel oli kaikkia hyviä ruokia! Maha sai oikee kunnolla täytee! Sitten kävin kaupassa ja loput ajasta nukuin koska oli vaan 2tunnin yöunet ja autossa yritin pitää äiskää hereillä mun höpötyksillä ku mentiin 2 eri autolla. 

Sitten mentiin Espooseen Annikan luo ja oltiin melkein koko päivä siellä. Käytiin myös Ikeassa ja siitä löytyi pari kivaa juttua mun huoneeseen  ;) Sitten nokka kohti lehtimäkee -.- ! Matkaa kertyi reilut 4 tuntia mutta se meni ihmeellisen nopeesti. Illalla laitoin kaikki tavarat paikoilleen.

Maanantaina mä en jaksannu mennä kouluun ku tultiin niin myöhään illalla ja olin vähä kipeenä ja en ollu tehny mitään läksyjä! Tein sitte kaikki läksyt ja mentiin aluks alajärvelle kauppoihin ja sitten Vimpeliin, ku siellä asuu perhe joka asui virossa samalla paikkakunnalla missä me, niin päätettiin mennä niillä käymään :) ikeasta


ikeasta

naminami
otin kaikki kuvat pois seinältä ja äiskä laittoi ikeasta ostetut tarrat seinille! Mitä tykkäätte?anni oli ostanu mulle laivalta tälläset tosi ihanat kuoret! Kiitos vielä kerran ! (L) 


sori nää kuvat ja kaikki ostokset tuli ihan sekavassa järjestyksessä! Koittakaa kestää..

-anzu-

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti