torstai 14. helmikuuta 2013

Hyvää Ystävänpäivää

Heippa taas :)
Aloitetaanpas heti tiistai päivästä, koulussa iha normi päivä mut koulu jälkeen ootin ku iskä tulee kotiin jotta se voi viiä mut tallille ja tallilla sit laitoin Konstan valmiiks ja 18:40 lähettiin konstan kanssa kävelemään maneesille, kerettiin justiin kello 19 sinne ku toisetkin oli menos maneesiin. Tällä kertaa tehtiin avoja ja sujui ihan hyvim mielestäni paisti ravissa vähä vaikeampaa.
Laukattiin päädyissä ja Konsta taipu tosi hyvin ja Evekin valmentaja oikein kehui!
 Ku tunti oli loppunu toiset jäi viellä maneesiin kävelemään laitoin viellä ratsastus loimen ja lähettiin menemään kohti peräkylää..
Keskiviikkona taas koulu jälkeen menin heti pyörällä tallille ja eikun Konstaa harjailemaan ja laittamaan satula+suitset ja käytiin Kiian äidin kanssa maastossa! Mentiin metsäpolkua pitkin laukkaa aika pitkästi! ihanaaa!! (L) Maaston jälkeen taas kotiin ja tekemään pitsakiekkoja ( kai se näin kirjoitettiin?)  Tänään on ystävänpäivä joten koulussa oli tikkarin etsintää olis voinu olla jotain muutakin, mutta ei sit ollu :(  Tein sellasen pinkin ystävänpäivämeikin (: Ystävänpäivän meikin ohjeet tai siis videon löydätte TÄSTÄ ;)





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti