maanantai 25. helmikuuta 2013

Nobody understands this sport unless they are a part of it

Nämä päivät menee liian nopeasti! Tarvin todellakin lisää aikaa koska en millään kerkee tekemään kaikkea. Mut lauantai päivä meni tallilla ollessa, joskus aamupäivällä menin tallille ja sitten kävin heti hakemassa Hildan ja sitten tuli Beritkin mun seuraksi ja hän sitte tuli Amandalla. No arvatkaapas minkälainen maastoilu tulee kun me kaks mennää maastoon? No siitä seuraa jotai hullua! Eli aluks mentii iha vaa käynissä ja sitte tuli pari autoo vastaan niin Hilda tuli iha hulluks ja hyppäs lumihankee.. Sitten ravailtiin ja sitte tuli tosi pitkä suora ja sitten tuli tälläne idea, että tehään kisa, että laukataan se suora ihan täyttää ja kuka on ensimmäisenä siin lopussa se tietty voittaa. Sitten ku lähettiin laukkaamaan niin amanda oli vähä aikaa mun edellä ja Hildaa alkoi ärsyttää niin sitte päästiin Amandan edelle mutta lopulta tuli kumminki "tasapeli" . Mut oli niiiin kivaa laukata ihan täyttää ja kaikki ohjatkin oli ihan löysät joten hevoset vaa juoksi niin lujaa ku pysty! Sitten me haluttiin hypätä jtai esteitä ja pellolla olikin tollane esteen näköne juttu niin hypittiin siitä sitte yli! Sitten vähä ravia ja käyntiä kun käännyttiin takaisin niin Amanda ja Hilda, ne halus laukata taas täyttää takaisin kotiin, ja Berit enään ei jaksannu pitää amandasta kurissa niin sitte me mentii ainaki 500m täyttää laukkaa ja lopulta saatiin hevoset pysäyttää sen jälkee vaihettii hepat niin Amanda meni mulla ainaki iha hyvi vaikka tehtii vähä laukkaa ja ravia, ei edes vetäny mihinkään.
 Ku kerettiin talliin niin heti laitettiin hepoille loimet päälle ja Amanda vietii ulos ja Hilda jäi sisälle koska se iltaisin hyppii tarhan yli. 
Sitten mentiin hakemaan kaikki arabialaiset sisälle ja sit mentiin sisälle juotiin teetä ja lämmiteltii ku oli niin kylmä!  (jos kukaan ei tienny kuka on Berit niin se on mun valmentajan tyttö)  Sitten äiskä tuli hakemaan, mutta ensin menin tarhaan katsomaan Adidasta! Sitten mentiin kotiin. 
Eilen meille tuli illalla käymää ystäviä ja vietettiin sellane kiva yhteinen ilta :) Ja päivällä oltiin taas Emman kanssa pihalla ja hypittii katolta ja tehtiin kaikkee muutakin kivaa! 
Meen ihan kohta taas tallille joten heippaa! (L)
parhaat kokit!

-anzu-

2 kommenttia: