torstai 2. tammikuuta 2014

Vuosi 2013

Vuosi 2013 on nyt ohi ja mennään jo toista sivua kirjassa 2014! Viime vuos ei ollut paras mahdollinen mutta silti tapahtui kaikenlaista kivaa muttei surultakaan vältytty. Muutoksia tapahtui, esim se että sain Ellan ylläpitoon.

Tammikuu

Tammikuusta en muista paljon mitään, käytiin ainakin Jyväskylässä ja Vaasassa mutta ei mitään sen erikoisempaa.

Helmikuu

Sain mun siskon Nikonin käyttöön joten aika paljon sillä harjoittelin kuvailuja ja sain myös iPadin, aika materialistinen kuukaus :D Mutta käytiin myös virossa sielä kävin ratsastaa ja shoppailemassa ja muuten vaa kotona.


Huhtikuu

Huhtikuussa lumet alkoi pikkuhiljaa sulaa joten yritin alkaa enemmän urheilee mutta näin siinä kävi, että parin juoksulenkin jälkeen en enää jaksanut, musta ei taija olla urheilussa muuhun kuin ratsastukseen :D  Sillo oli myös tampereella hevosmessut ja siskot oli käymässä.

Toukokuu

Toukokuussa vasta se kesä fiilistely käyntiin lähtikin.  Auringon ottoa ja kavereitten kanssa oloo, koulussa oli ihanan rentoo ja ratsastelemassakin kävin. Espoossakin kävin siskoilla.Kesäkuu

Alkoi kesäloma, käytiin koiranäyttelyissä ja mentiin viroon, vietin aikaa kavereitten kanssa ja ratsastamassa ja uimassakin kävin useamman kerran, tuollaista perus kesä meininkiä :) 

Heinäkuu

Heinäkuu mentiin samoilla fiiliskillä, ratsastelua ja kavereitten kanssa, shoppailua jne. Heinäkuun lopulla tultiin takaisin suomeen.


Elokuu

Elokuussa otettiin kesästä vielä viimeiset ilot irti, kävin uimassa ja heppailin. Alkoi koulut ja me myös muutettiin joten siinäkin oli aika paljon hommaa.

Syyskuu

Oli venetsialaiset, eli sielä kävin ja Annin kanssa powerparkin päättäreissä ja kivaa oli! Kiian kanssa tuli edelleen heppailtua.

Loka- ja marraskuu

Lokakuussa käytiin virossa, shoppailemassa ja olin perheen kanssa. Ja isoin juttu varmaan oli se kun sain Ellan ylläpitoon joten tuli jokapäiväiseksi se tallilla käynti ja heppailu ylipäätään. Marraskuussa aloin treenaamaan Ellan kanssa enemmän, käytiin pari kertaa hyppäämässäkin ja alettiin jo pikkuhiljaa tottumaan toisiinsa.

Joulukuu

Kävin edelleen ratsastamassa, Ellan kanssa alkoi sujumaan jo tosi hyvin, siskot tuli taas käymään joten kuvailtiin aika paljon, alkoi loma ja olin aika paljon Kiian kanssa, käytiin joulukulkueessa ja vietettiin uuttavuotta :)1 kommentti:

  1. Mun blogista löytyy sulle haaste(:
    http://hymyilleneteenpain.blogspot.fi/

    VastaaPoista