maanantai 30. joulukuuta 2013

Hevoset vaihtoon

Viime viikolla piettiinkin tallilla vähä erillainen päivä, nimittäin vaihettiin Kiian kanssa heppoja, Kiia pääs Ellan kyytiin ja minä Kaapon.

Kun tulin talliin laitettiin heti Ella kuntoon ja alettiin lähtee kentälle. Kiialle oli varmasti aika erillaista ratsastaa sillä Ellahan on paljon isompi ku hänen ponit :D  Mutta kyllä Kiia taitavana ratsastajana osasi hyvin mennä vaikka välillä oli vähä hakusassa. Aluks he meni kentällä mut myöhemmin siirryttiin pellolle ku kenttä oli niin huono. Kiia meni Ellalla ekaan kertaan ja se on tosi testaileva heppa kun joku uus on kyydissä. Aluksi meno näytti tosi hyvältä ja kyllä kiia pysyi selässä mutta sitten käynnin aikana Ella sai jonkinlaisen hepulin ja Kiia lunta kävi maistelemassa :D Onneks ei käyny mitään, haettiin Ella ja Kiia kiipesi takaisin kyytiin! Loppuravit, käynnit ja kohti tallia..

Vietiin Ella pihalle ja haettiin Kaapo sisälle ja aloin saman tien laittamaan sitä kuntoon ja mentiin aluks kentälle. Käveltiin ja yritin saada ponia rentoutuu, ravissakin ei mitään kummempia yritetty kunhan sai menon rennoks. Kaapo tuntui tosi pieneltä Ellan jälkeen ja varmaan näyttikin. 
Sitten siirryttiin pellolle eikä testailuilta vältytty. Poni lähti lujaa menemään eikä meinannu ollenkaan kävellä. Otettiin laukkoja ja vähä raveja vielä ja sitten taas tallii.

Kaapo ei ihan mun tyyppinen poni ollu ja hakemista oli paljon, pakko sanoo kyllä, että Kaapolla oli vaikee mennä ja respectii Kiialle joka osaa mennä niin hyvin tällä ponilla!  Mutta ekaks kerraks meni meillä yllättävän hyvin ja voisin kyllä toistekki mennä :)
Ja tässä myöskin video siitä päivästä :)

1 kommentti:

  1. Kiva blogi! :) Hienoja, isoja kuvia. Tykkään myös ulkoasusta. Minkä rotuisia Ella ja Kaapo on?
    Olisi kiva jos sulla olisi vaikka enemmänkin esittelyä Ellasta. :)

    VastaaPoista