tiistai 14. tammikuuta 2014

Kuulumiset

Anteeks heti alkuun tästä tauosta mutta siihen oli kyllä syykin, nimittäin tasan viikko sitten alkoi taas koulut ja muutenki paluu arkeen, ehin käymään vaan kaks päivää koulussa ja lomailu taas jatkui. Lähettiin siis torstaina Viroon, yöllä kahden aikaa oli herätys ja kello kahdeksalta lähti jo laiva joten kotona oltiin joskus kaheltatoista päivältä. Käytiin heti samana päivänä myös Tartossa, kaupoissa ja kattoo veljenn tyttöö joka oli vasta 2 viikon ikäinen :)








Lauantaina meninkin  heti aamusta jo ratsastamaan mun ´´kotitalliin´´ elikkä talliin jossa kävin ekat kerrat hepan selässä ja opin ratsastamaan oli kyllä niin ihanaa tavata siellä taas kavereita ja nähdä tuttuja heppoja :)









 Sunnuntai oli taas se lähdön päivä jolloin tänne Suomeen palattiin. Maanantaina en kouluun mennyt kun oli niin kipee olo ja yöunet jäi vähille mutta true heppetyttöna tallille silti mentiin.  Ellalla oli ollut siis torstaista asti vapaata joten virtaa hepassa oli mutta hyvinhan se loppujenlopuksi meni, tänään kävin taas sillä maastossa kävelemässä ja varmaan nyt maastoilulla vähä aikaa jatketaan sillä kenttä on kova ja peltokaan ei paras mahdollinen. Mutta yritän nyt tsempata itseni postailemaan enemmän !




Ei kommentteja:

Lähetä kommentti