keskiviikko 13. maaliskuuta 2013

SNOWBOARDING

Eilen liikunnan tunnilla, oli meillä telinevoimistelua. Se oli mielestäni tosi kivaa ja onnistuin tosi hyvin kaikessa vaikka mun kädet onkin vähä huonossa kunnossa! Tunnin lopussa tehtiin vielä kärryn-pyöriä niin mulla jalka revähti ja se on nyt ihan hirveen kipee!! :( Mutta se ei estäny mua menemästa illalla ratsastamaan! Kunnon heppatyttö menee tallille vaikka mitä onkin tapahtunu! Meillä oli puomitunti ja mä menin Vanillalla. Tunti sujui tosi hyvin ja reippaasti kunnes mentiin puomeja laukassa.. Puomit olivat Vanillalle kuin hirvioitä eikä se pystyny ylittää niitä :D  Se teki laukasta äkkipysähdyksiä, mutta kyllä me päästiin niistä puomeista yli!

Tänään me mentiin koulusta laskettelee. Aamulla ajattelin että pääsenkö edes ku jalka oli vieläki kipee.. Mutta päätin silti mennä! Ja oli tosi kivaa! Menin tietysti lumilaudalla. Aluks tuntui vähä oudolta ku en ollu pitkään lasketellu mutta hyvin se meni :) Ja menin koko sen ajan Iidan kanssa joka tuli myös laudalla ;) Ja Iidan blogin löydätte TÄSTÄ .


 (:  EHDOTTAKAA!!!  :)
Eli kaikki ketkä lukee blogiani niin voisitte ehottaa minkä postauksen teen tai mitä postauksia. Voitte ehottaa mitä vaan mikä tulee mieleen ja voitte laittaa myös monta asiaa. 
Ne ketkä ehdottais videota, niin kertokaa mistä aiheesta tekisin koska en mä halua tehdä mitään tylsää ja kertoa vaan mun päivästa!  Joten kaikki nyt pistämään kommenttia! :)

7 kommenttia:

 1. http://miisaann.blogspot.fi/

  •lifestyle tyylinen blogi
  •kuvat isoja
  •tarvitsee lisää lukioita

  •jään seurailemaan blogias ja saatan liityä lukiaksikin,
  käy ihmeessä kurkkaamassa minun blogi

  VastaaPoista
 2. kkiva blogi sulla! :)

  http://nijnaa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 3. Oot tosi kaunis :) Ihana blogi sulla!!!

  jonnajasmink.blogspot.fi

  VastaaPoista
 4. Super ihanat ja pitkät hiukset!(:

  http://believeinyourdreams-pipa.blogspot.fi/

  VastaaPoista
 5. Ihanat hiukset tulla! Ja aww, söpö tuo koira :)

  http://littlebitsmile.blogspot.fi/

  VastaaPoista