maanantai 2. helmikuuta 2015

Onnellinen hevosenomistaja ilmoittautuu!

Vihdoin ja viimein tämä tapahtui ja suurin unelmani kävi toteen! Cantanio käytiin lauantaina hakemassa ja nyt ollaankin pikkuhiljaa ruvettu tutustumaan toisiinsa. Nämä pari päivää on mennyt oikein hyvin! Käytiin jo eilen maneesilla ratsastamassa ja näyttämässä paikkoja. Tänään käytiin meidän omalla kentällä myös ratsastamassa ja tuli todettua, että Cantahan käyttäytyy jokatilanteessa tosi rauhallisesti. 

Mutta jospa kerron lauantaista. Oltiin jo aamu 8 liikenteessä ja muutaman pysäkin kautta (mm hööks ja horze jossa tuli ihan ''vähän''  tuhlattua.. (ostoksista myöhemmin lisää)) oltiin perillä. 




Kun oltiin perillä, selvitettiin ekana kaikki paperihommat, ja sen jälkeen haettiinkin jo Cantanio sisälle, pistettiin loimi päälle ja koppiin. Vähän oli pelottavaa mennä koppiin mutta eiköhän sinnekkin päästy ja päästiin kotia kohti ajelemaan.



mietin pitkään, että kehtaanko julkaista mutta menkööt nyt! Tässä Anzu joka on juuri saanut hevosen...
Kun päästiin kotiin monen tunnin ajomatkan jälkeen, käytiin vähä kävelemässä ja sitten talliin. Ja edelleen Cantanio käyttäytyi tosi hienosti! Sunnuntaina menikin jo normaalisti pihalle ja illalla mentiin maneesille ratsastaa. Menin aika kevyesti kaikki askellajit läpi. Samoten tänään mutta vain omalla kentällä ja Cantanio vähän ihmetteli sitä lumen määrää :D


Cantanion viereisessä tarhassa onkin 3v ''pikku''poika jota se sitten komentelee..

tyytyväinen pakattu heppa iltapalalla





Ei kommentteja:

Lähetä kommentti