keskiviikko 28. tammikuuta 2015

Cantanio!

Nyt vihdoin sain aikaseks tulla kertomaan teille mun tulevasta ja myöskin ihan ensimmäisestä omasta hepasta! Cantanio on siis kyseessä ja hänen on tarkoitus tulla minulle opetusmestari hommiin jotta pääsisin kehittymään eteenpäin. Mutta Cantanio on siis Hannoverilainen ruuna, 13 vuotias, noin 165cm korkea ja jolla on kisahistoriaa takana! Cantanio on tullut viime kesänä Puolasta Suomeen. Siellä se onkin kisannut 120 luokkia.

Käytiin koeratsastaa Cantanio ja ihastuin siihen heti! Aluksi kuten aina vierailla hevosilla on paljon hakemista mutta loppua kohden rupesi jo tuntumaan todella kivalta ja helpolta!  Nyt en paljon enempää osaakkaan kertoa mutta eiköhän se tule meille ajan myötä tutuksi!Tavoitteena olis ainakin ruveta valmentautumaan säännöllisemmin, kisaradoille ei kiire ole ja kun valmiita ollaan niin sitten jos päästäisiin kisoihin. Lauantaina ollaan menossa Cantanioo hakemaan joten yritän mahdollisimman pian postailla lisää kuulumisia!

Tässä eka ja hyvin ''edustava'' kuva meista ! Ratsastuksen jälkeen minä hyvin poikki ja onnellinen ja Cantanio vieläkin vähä ihmettelemässä kukahan kyydissä istuu :D


                        
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti