maanantai 1. joulukuuta 2014

Vihdoin Joulukuu!

Lopulta on aika alkaa availemaan joulukalenterin luukkuja! Tälläkertaakaan en tee joulukalenteria blogiin mutta siitä huolimatta yritän mahdollisimman paljon kirjoitella tänne bloginkin puolelle ja toteuttaa kaikenlaisia erikoispostauksia! Tänään lisäilen lemppari talvikuvia vuosien varrelta!


Nämä kaksi ensimmäistä kuvaa onkin otettu vuosi sitten kun Ellan kanssa yhteinen tiemme vasta alkoi ja nämä kuvatkin taitaa olla aikalailla ekoja yhteisiä kuvia!  Muistan tämän ratsastuskerran kuin eilisen! Meidän oli Kiian kanssa tarkoitus lähteä kerrankin kuvailemaan jotta saisi blogiin edes jonkinlaisia kuvia ja koulun jälkeen kiidettiin äkkiä tallille ja sieltä yksi satulaan ja toinen kameran taakse! Pakkanen paukkui ja pimeä iski äkkiä mutta taivas oli senkin edestä todella kaunis! Se oli niitä harvoja hetkiä jolloin luntakin oli joten Ellallakin intoa oli!

 Tämäkin kuva on viime talvelta jolloin käytiin kuvailemassa ja tämä vain on tosi söpö kuva ja ella näyttääkin aivan nallekarhulta :D


Nämä kaksi viimeistä kuvaa on otettu muutama viikko sitten jolloin käytiin ottamassa etukäteen jouluisia kuvia ja siitä tulossa piakkoin postaustakin ;) ! Tällä viimeisellä kuvalla onkin mielestäni ihanan rauhallinen tunnelma..

Hyvää joulun odotusta kaikille!
Ei kommentteja:

Lähetä kommentti