lauantai 3. elokuuta 2013

Pitkästä Aikaa

Aika on taas vierähtäny tosi nopeasti ja en ole pystyny kirjoittamaan sen takia koska uudessa talossa ei ollut nettiä. Viime viikosta en oikee muista mitään, paitsi mä pakkailin jo tavaroita kasaan. Ja tiistaina menin Julialle ja Riinalle ja kävin ratsastaa herolla ja menin esteitä. Sitten myöhemmin illalla jäätiin jo Julian kanssa meidän uuteen taloon yöksi, oli aika pelottavaa koska ei siel ollu melkee mitään tavaroita eikä hirveesti valoja mutta kyllä me herkkujen parissa selvittiin :)

 Sitten keskiviikosta eteenpäin on ollu meidän talossa täysi kaaos, joka paikka on laatikoita täynnä ja tavarat on aina vaan hukassa. Mutta pikkuhiljaa kaikki alkaa jo menemään omille paikoille joten hyvähyvä! Mun huoneeni kyllä on vieläki vähä sotkussa.. Ja pian kun pääsee jonnekki kunnolla ostoksille niin sitte saan vasta sisustaa uuden huoneeni ;) Myös siskoni ja hänen poikaystävä tulivat tänne auttelemaan ja ollaan käyty myös keskisellä ja illalla saunomassa ja uimassa!

Huomenna toivottavasti nokka kohti powerparkkia ja ottamaan vielä kaiken irti tästä kesästä niin paljon kun tätä vielä jäljellä on !  Uudesta talosta teen myös varmaa vähä erillisemmän postauksen sillä tekstiä kertyi jo nyt niin paljon ja kohta myös kuvia :)

näyttää aika kivoilta nuo mun kädet....


löysin vain yhden hyvän kuvan siitä ku mentii esteitä.. 

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti