maanantai 19. elokuuta 2013

Heppailua

Skipatkaa hevospostaukset jos ette piittaa niistä mutta älkää silti poistuko lukijoista :)`

Pitkän taistelun jälkeen sain taas netin koneelle, joten pystyin vasta nyt tulemaan koneen ääreen kirjoittamaan postausta!  Lukijoita on taas ihan reilusti tullu lisää joka on tietysti mukava asia :)  Koulut on lähteny myös ihan mukavasti lähteny käyntiin jos ei lasketa mun ihanaa muistia kesäloman jälkeen. Huomasin ainakin matikan tunnilla, että ''ohoh, enpäs enää muistakkaan'', mutta kyllä se siitä. Säät on ollut kamalan sateisia ja synkkiä. 

Keskiviikkona Kiia tuli koulu jälkee meille käymää ja lähettiin melkei heti sitte ratsastamaan. Käytiin maastossa ja meni ihan hyvin vaikken ookkaan pitkään ratsastanu Lurpalla. (Kuvattiin teille myös videota)  Torstaina kävin Herolla ratsastamassa ja meni tosi kivasti. Yritin mennä tällä kertaa ihan kunnolla koulua ja laitoinkin ihan koulu jalustimet!
Perjantaina menin melkee heti koulu jälkee Kiialle yöks, me leivottiin tiikerikakkua ja lähettiin taas tallille, ku Kiia ratsasti Hugolla ja mä kuvasin. Kun kaikki tallihommat oli tehtynä mentii takaisin Kiialle ja huomattiin, että meidän tiikerikakku oli jäänyt vahinkossa uuniin reilu 2 tunniks... Mutta se ei ollut yhtään palanu ja maistu ihan älyttömän hyvältä!

Lauantaina käytii aamulla ruokkii hepat ja vietiin laitumelle. Ja hypytettiin Hugoa ja käytiin sen kanssa maastossa tai itse asiassa me vain taluteltiin sitä vierellä. Illalla käytii isoilla hepoilla taas maastossa ja oli kyllä vauhtia ja vaarallisia tilanteita ! Ainakin mulla, Kiian kannalta en tiedä :D
Myöhemmin taas leivottiin ja tehtiin tortillaa!Nami !

Kattokaa Kiian blogi

TÄSTÄTÄSTÄTÄSTÄTÄSTÄTÄSTÄTÄSTÄSTÄ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Toivottavasti jaksoitte lukea tämän mahottoman pitkän tekstin!











joo mun ilme on ihana :)



2 kommenttia: