maanantai 24. helmikuuta 2014

Vihdoin loma!

Lomaa oli ootattu jo kauan ja nyt saakin viettää sitten täysin! Toivottavasti saan enemmän postailtuakin loman aikana ja myös postaus materiaalia! Loma alkoi heti "toiminnan rikkaasti'', perjantaina suuntasin koulun jälkeen heti tallille laitoin Ellan kuntoon ja suunta kohti maneesia, käytiin nimittäin ekan kerran kouluvalkussa ja loppujen lopuksi jäi tosi hyvä fiilis ja nyt aletaan varmasti käymään useamminkin! Harjoiteltiin vähä siirtymisiä, ja saatiinkin kotitehtäväks harjoitella käyntiin siirtymisiä ja muutenkin tempon lisäyksiä pitää harjoitella enemmän. Mutta loppujen lopuksi meillä meni mielestäni tosi hyvin!

Lauantaina sai nukuttua pitkästi ja suunnattua heti tallille, siivosin kaikessa rauhassa karsinoita ja laitoin ruokia hepoille ja kun kerrankin jaksoin ottaa myös kameran mukaan niin kävin tarhassa ottamassa Ellasta pari kuvaa! Sen jälkeen heppa harjattavaks ja kentälle vähä tuuppailemaan, ei kauan menty, koska heppa toimi hyvin ja sai taivuteltua kunnolla läpi.  Ellan ratsastettua vein hänet takaisin tarhaan ja hain Kaapon eli kiian (klick) ponin ja menin hänenkin kanssa kentälle vähäks aikaa taivuttelee. Kaapo aluksi vähän jännitti mutta kun vähän aikaa ratsasti rennosti niin heppakin rentoutui ja oli aivan mahtava ratsastaa vaikka pelkästään käyntiä mentiinkin :)
Eilen mentiin Ellan kanssa kentällä ja samalla hangessa sillä lunta oli tullu niin reilust, laitoin myös pari puomia ja tehtiin siinä vähä kaikenlaista. Myöhemmin Kiia tuli meille yöksi, illalla oltiin vain koneella ja herkuteltiin. Tänään käytiin tekemässä aamutalli sen jälkeen meikkiä nassuun ja mentiin pihalle vähä ottamaan kuvia. Sitten taas tallivaatteet päälle ja heppailee. Mentiin tänään vähä pidemmälle maastolle ja oli taas tosi ihanaa päästellä laukassa metsäpolkuja menemään!  Kiian kannssa ollaan tekemässä myös yhteistä lifestyle blogia mutta siitä sitten myöhemmin kun se on valmis;)
Huomasitte varmaan, että blogissa on vaihtunu nimi ja banneri (taas), nimen olen halunnut jo pidemmän aikaa vaihtaa johonkin helpompaan mutta banneri vaihtui taas koska nimi vaihtui ja kyllästyn tosi nopeasti kaikkeen. Jospa joskus joku tekisi tai saisin tehtyä bannerin johon olen täysin tyytyväinen niin pysyiskin vähä pidemmän aikaa ! 


2 kommenttia: