lauantai 30. marraskuuta 2013

Goodbye november

Joululoma vaan lähenee! Aivan ihanaa, ja luntakin tulee lisää! Ens viikko on tosi rento kouluviikko onneks vain pari kunnollista koulupäivää. Huomenna alkaakin jo joulukuu! Ellan kanssa on menny hyvin ja torstaina käytiinkin maneesilla. Vaikka Ellalla oli ollu vapaata niin meni silti tosi hyvin ja rauhallisesti.
 Mentiin kävellen maneesille Kiia- Kaapo ja Kati- Lurppa ja minä ja Ella, eli oikein "porukalla" lähettiin! Mentiin pitkät alku ja loppukäynnit, käynnissä aluksi taivuttelin ja menin pohkeen väistöja. Ella toimi hyvin joten aloin pikkuhiljaa ravailee, taivuttelin ja menin aika paljon ympyrällä. Lopuksi myös laukkaa ja loppuravit. Laukassa meni myös tosi hyvin joten jäi kyllä hyvä mieli !:)



        Perjantaina kävin kuvaamassa kiian tuntia, ja piti mennä myös ratsastaa muttaku kello oli jo 7 (illalla)  joten en kerenny..  Tänään sato ulkona tosi paljon lunta, menin jo aamusta tallille, siivosin karsinan laitoin Ellan valmiiks ja lähin kentälle. Ei oltu kävelty ku pari metriä ja Ellalla oli jo kauheet tilsat. Kaauttiin melkee, joten tulin ihan suosiolla pois kyyistä ja käveltiin sitten kentälle. Kentällä yritin saada raipalla tilsat pois.. Sitten takaisin hepan kyytiin. Kävellessä mä taivuttelin ja tein aika paljon pohkeen väistöjä. Ravasin ehkä puolikkaan kierrokksen sillä ei enempää pystyny ja lähettiin kohti tallia. Piti tulla taas pois kyyistä koska Ella liukasteli niin paljon..  Tallissa hepalle taas loimi päälle ja ulos.  Vaihteeks selitinkin aika pitkästi joten toivottavasti jaksoitte lukee .. :D   Huomenna tulee Angela (sisko) meille joten toivottavasti saan hänet sitten joskus kuvaamaan ;)
    















Ei kommentteja:

Lähetä kommentti