perjantai 20. syyskuuta 2013

New Things

Tällä kertaa olis vuorossa ostoksia! Ei niitä montaa ole mutta silti :) Käytiin täs joku päivä tuurissa ja sieltä tuli pari juttua mukaan. Sain myös siskoni lähettämät kengät tänään postissa. Kengät oli tosi kivat ja sopi hienosti jalkaan, onneks! Nyt vaan odottelen kun mun muut tilaukset tulee postissa, vaatteet tulee aika kaukaa joten pitää varmaa ootella pari viikkoo.. Mutta nyt itse asiaan eli  tässä nyt nämä ostokset:


Näihin housuihin oon kyllä ihan rakastunu ! Vaikka onkin vähän isot. Nämä on tosi lämpimät ja jalassa mukavan tumtuset, hintaa tais ollakki 34€  :)


nämäkin on tosi lämpimät kengät ja kun nyt vielä kylmemmät ilmat tulee niin aivan mainiot. Vaikuttaa iha kestäviltäki :)

Ja nyt nämä ihanuudet jotka tuli postissa (L) Nää on myös sisältä lämpöiset vaikka ulkoo siltä ei välttämättä näytäkkään.
Jalassa tosi mukavan tuntuset eikä tuota vetoketjuakaan tunne. (:mun edellinen BB oli ihan lopulla ja oli pakko ostaa uus, mutta kaupassa tulikin mieleen, että FitMe- tä on tosi paljon kehuttu. Joten päätin nyt kokeilla!  Sävyks otin 115, oli vähän liian vaalee mutta kyllä kelpaa ku talvi lähestyy !Minä en ole ikinä piitannu yhtään kekseistä mutta näihin kyllä rakastuin :D Ostin sitte heti tälläisen rasiankin.


Ja sitten tälläinen laukku. Tää on ihan kiva ja sopivan kokone. Ja joskus kesällä varmasti sopii johonki asuun :)

Mitä piditte tälläisestä vähä erillaisemmasta ostos postauksesta? 


Ei kommentteja:

Lähetä kommentti