lauantai 11. toukokuuta 2013

Reason to be happy

On ollu aivan ihana viikonloppu! Ja ulkonakin tarkenee jo ilman takkia :) Joten eilen mä menin heti koulun jälkeen Riinalle. Syötiin ja sitte mentiin ulos harjaamaan hevosia, kamalaa ku tulee paljon karvaa eikä hiekkaa saa millään pois joten päätettiin huuhdella niitä vähä vedelläkin. Sitte mä hain Majorin sisään laitoin varusteet päälle ja lähin aluks kentälle, menin pari kierrosta käyntiä ja sitten maastoon. Voiko sitä ees sanoa maastoiluks ku menin vaa läheisillä pelloilla ja pihassa koska Major tuli vasta viimeviikolla joten päätin näyttää sille vähä ympäristöä! Olihan se aika pelottavaa joten ainaki kolmesti se pukitti mutta kyllä me siitää selvittiin :D Ratsastuksen jälkeen vein majorin takas pihalle ja tehtii vähä maasta käsin hommia jotka onnistu aika hyvi ;)

Aamulla vietiin hepat kello 8 aikoihin pihalle ja lähettiin takas nukkumaan :D Sitte myöhemmin päätettiin Riinan kanssa oikee kunnolla herkutella joten tehtiin raahkaa ja laitettiin sinne kaikkia hedelmiä mitä vaan kaapista löytyi! :D Myöhemmin mentiin taas heppojen luo harjattiin taas niitä ja tehtii maasta käsin hommia..
Sitte käytiin pyörillä ajelemassa ja katottiin Suomi-Itävalta peliä :) Ja sen jälkee iskä tulikin jo hakee joten pakkasin äkkiä mun tavarat ja sitte takaisin kotii..  Mä en vielä yhtään tiiä mitä teen huomenna mutta luultavasti mä vietän ihan rennon sunnuntain :)

varoitus! Kuvia tulee olemaan tosi paljon 
onnellinen heppatyttö

yritettii saada yhteiskuvaa

hevoskuiskaaja ..

1 kommentti:

  1. Ihana hevonen! Ja kiva kun oli paljon kuvia:)

    http://susannenblogii.blogspot.fi/

    VastaaPoista